Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11984
Назва: Безпекоорієнтована модель організації бізнесу в період поглиблення економічного егоїзму
Автори: Каленіченко, Є.
Птащенко, Л.О.
Тематичні ключові слова: економічні інтереси
стейкхолдери
економічна безпека
корпорації
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Актуальність підкреслюється тенденціями переформатування суспільних відносин, пов'язаних зі світовою пандемією. Внаслідок карантинних заходів, що вживаються для боротьби з COVID-19, світова економіка і національні економіки більшості країн знаходяться в кризовому стані. Це призводить до посилення економічного егоїзму в суспільстві, гальмує інтеграційні процеси і, як наслідок – призводить до економічних криз підприємств, окремих галузей та національних економік. Дослідження дозволило запропонувати корпоративну безпекоорієнтовану модель спільного ведення бізнесу фінансової та нефінансової корпорацій – банком і промисловим підприємством. При цьому розглядаються варіанти формування такої моделі: корпоративний – шляхом злиття фінансово-промислового капіталу і організаційний – шляхом формування вертикального кластера. Авторські пропозиції мають практичне значення, оскільки дозволять частково вирішити проблеми інвестування в розвиток промислових корпорацій, мінімізують негативний вплив зростаючого економічного егоїзму на кризові явища в національній економіці України.
Бібліографічний опис: Каленіченко Є. Безпекоорієнтована модель організації бізнесу в період поглиблення економічного егоїзму : студент. наук. робота / Є. Каленіченко; наук. кер. Л.О. Птащенко. – Полтава : Нац. ун-т ім. Ю. Кондратюка, 2021. – 35 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11984
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
наукова Каленіченко (1).pdfстудентські роботи965.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.