Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11983
Назва: Вартісноорієнтоване управління заборгованостями підприємства
Автори: Корнієнко, Д.
Птащенко, Л.О.
Тематичні ключові слова: дебіторська заборгованість
кредиторська заборгованість
фінансовий менеджмент
оцінювання вартості заборгованості
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Метою дослідження є обґрунтування напрямів удосконалення політики управління дебіторською й кредиторською заборгованостями підприємства на основі оцінювання їх вартості та визначення ефективності. В роботі розглянуто різноманітні методи оптимізації дебіторської й кредиторської заборгованості, проведено оцінювання їх вартості з визначенням ефективності та проаналізовано «баланс вартості». Це дозволило встановити, що на ПрАТ «Полтавський олійноекстракційний завод–Кернел Груп» у 2019 році ефект кредитування споживачів у дебіторську заборгованість перевищує результати, отриманні від використання кредиторської заборгованості. Проте з метою мінімізації «касового розриву» підприємству рекомендовано використовувати факторинг та вексельні розрахунки, які є досить ефективними інструментами в управлінні кредиторською та дебіторською заборгованостями, надання знижки покупцям.
Бібліографічний опис: Корнієнко Д. Вартісноорієнтоване управління заборгованостями підприємства : студент. наук. робота / Д. Корнієнко; наук. кер. Л.О. Птащенко. – Полтава : Нац. ун-т ім. Ю. Кондратюка, 2021. – 36 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11983
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
наукова робота Кернел груп.pdfстудентські роботи346.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.