Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11651
Назва: Правові основи інформаційних відносин в умовах війни
Автори: Лахижа, М.І.
Тематичні ключові слова: інформаційне право
інформаційні права людини
воєнний стан
обмеження прав громадян
Дата публікації: 21-тра-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Зростання ролі інформації в умовах глобалізації це об’єктивний процес, який вимагає уважного вивчення шляхом посилення теоретичних розробок та аналізу світової практики. Інтенсифікація інформаційних відносин помітна як на міжнародному, так і на національному рівнях, тому зростає необхідність в оптимальному правовому забезпеченні інформаційних відносин. Вимоги військового часу примусили законодавців піти на введення обмежень інформаційних прав людини, що викликано необхідністю концентрування зусиль для перемоги.
Бібліографічний опис: Лахижа М.І. Правові основи інформаційних відносин в умовах війни / М.І. Лахижа // Тези 74-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 25 квітня–21 травня 2022 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – Т. 2. – С. 147–149.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11651
Розташовується у зібраннях:Кафедра публічного управління, адміністрування та права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+74-та конф. Т.2-147-149.pdfТези459.81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.