Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11634
Назва: Правові аспекти забезпечення інформаційної безпеки громадян України в умовах воєнного стану
Автори: Кульчій, І.О.
Тематичні ключові слова: правовий аспект
інформаційна безпека
законодавство в сфері інформаційної безпеки
кібербезпека
нормативно-правові акти
Дата публікації: 21-тра-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Актуальність питання забезпечення інформаційної безпеки в Україні сьогодні не викликає сумнівів. В умовах правового режиму воєнного стану в українському суспільстві формуються нові цінності, в тому числі ті, які ґрунтуються на необхідності дбати про інформаційне безпекове середовища. Зараз громадяни України використовують всі наявні можливості віртуального та он-лайн спілкування, інформаційнотелекомунікаційні мережі для ведення бізнесу, задоволення життєвих потреб та інтересів. Кожен із нас в сучасну епоху воїн на своєму фронті. Відтак зрозуміло, що воїни інформаційного фронту мають надважливі завдання, в першу чергу це захист інформаційних мереж та ресурсів нашої держави від несанкціонованого інформаційного впливу та захист громадян від дезінформації, шахрайських дій, спотвореної та викривленої інформації.
Бібліографічний опис: Кульчій І.О. Правові аспекти забезпечення інформаційної безпеки громадян України в умовах воєнного стану / І.О. Кульчій // Тези 74-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 25 квітня–21 травня 2022 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – Т. 2. – С. 137–138.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11634
Розташовується у зібраннях:Кафедра публічного управління, адміністрування та права

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+74-та конф. Т.2-137-138.pdfТези453.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.