Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11623
Назва: Особливості організації мережі шкільних об’єктів великого міста на прикладі м. Полтава
Автори: Обідний, О.Б.
Тематичні ключові слова: демографічний підйом
мережа навчальних закладів
типи навчальних закладів
альтернативні методики освіти
Дата публікації: 21-тра-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Наразі ми спостерігаємо демографічний підйом та збільшення кількості дітей що йдуть до першого класу. Однак мережа існуючих навчальних закладів носить більш статичний характер та повною мірою не реагує на демографічні сплески. Соціально-економічні фактори вимагають розміщення шкіл в районах високої щільності забудови та обмежують удільні витрати на освіту. Специфіка альтернативної системи освіти вимагає неперервності навчального процесу починаючи з дошкільної освіти і закінчуючи повною середньою освітою, що зумовлює вибір відповідних типів навчальних закладів та їх ієрархію в системі міста.
Бібліографічний опис: Обідний О.Б. Особливості організації мережі шкільних об’єктів великого міста на прикладі м. Полтава / О.Б. Обідний // Тези 74-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 25 квітня–21 травня 2022 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – Т. 2. – С. 30–31.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11623
Розташовується у зібраннях:Кафедра містобудування та архітектури

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+74-та конф. Т.2-30-31.pdfТези483.5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.