Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11605
Назва: Захист від низькочастотних шумів житлових приміщень
Автори: Пахомов, Р.І.
Дмитрюк, С.С.
Тематичні ключові слова: шум
звукові містки
способи захисту від шуму
акустична підлога
звукоізоляція
«плаваюча» підлога
Дата публікації: 21-кві-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: За даними медичних досліджень шум чинить на організм людини несприятливу дію і може викликати різного роду хворобливі стани, в тому числі такі як зниження слуху і глухоту, зниження працездатності і продуктивності праці, порушення сну. Шкідливий та небезпечний вплив на організм людини, в основному, залежить від рівня та характеру цього шуму, форми та тривалості впливу, а також індивідуальних особливостей людини. Тож у дослідженні розглянуто найефективніші та економічно вигідні способи захисту від ударного і низькочастотного шуму.
Бібліографічний опис: Пахомов Р.І. Захист від низькочастотних шумів житлових приміщень / Р.І. Пахомов, С.С. Дмитрюк // Тези 74-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 25 квітня–21 травня 2022 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – Т. 2. – С. 123–125.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11605
Розташовується у зібраннях:Кафедра будівництва та цивільної інженерії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+74-та конф. Т.2-123-125.pdf436.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.