Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11576
Назва: Теплопостачання мікрорайону міста
Автори: Кольвах, В.А.
Тематичні ключові слова: теплові мережі
витрати теплоносія
компенсація температурних деформацій
запірна арматура
Дата публікації: 2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Мета роботи – визначення теплових навантаження; витрат теплоносія на потреби опалення, вентиляції та гарячого водопостачання; виконати гідравлічний розрахунок теплових мереж; підбір допоміжного обладнання. Теплова мережа – двотрубна, замкнена, тупикова, безканальна. Підключення абонентів до теплової мережі – залежне через елеватор. Теплообмінники для приготування води на потреби гарячого водопостачання підключені по паралельній схемі та розміщені у кожного абонента (ІТП). Компенсація температурних деформацій відбувається за допомогою П-подібних, Г-подібних та сальникових компенсаторів, а також за рахунок ділянок самокомпенсації. В місцях відводів на магістральному трубопроводі передбачені теплофікаційні камери, в яких встановлюється запірна арматура.
Бібліографічний опис: Кольвах В.А. Теплопостачання мікрорайону міста : кваліф. робота бакалавра. Спеціальність 144 "Теплоенергетика". – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 59 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11576
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 144 Теплоенергетика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Кольвах.pdfСтудентська робота5.05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.