Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11345
Назва: Інвестиційні рішення реформування підприємств комунального сектору в Україні
Автори: Птащенко, Л.О.
Сержанов, В.В,
Тематичні ключові слова: деформації економічної кон’юнктури
комунальні підприємства
інвестиції
проекти модернізації
Дата публікації: 27-січ-2019
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Анотація: Висловлено тезу, що проблеми діяльності комунальних підприємств об’єднуються за окремими напрямами: соціально-економічним, організаційно-управлінським, фінансово-інвестиційним, технічно-інноваційним, нормативно-правовим, адміністративним та екологічним. Переходу підприємств житлово-комунального господарства до функціонування у відповідності до принципів ринкової економіки та вимог сталого розвитку перешкоджають фінансові, трансформаційні, інформаційні та світоглядні фактори. Розглянуто питання, пов’язані з реалізацією інвестиційних програм залучення фінансування на проекти модернізації централізованого теплопостачання, зокрема DemoUkrainaDH. Виконання таких пілотних програм сприяє набуттю досвіду в усіх аспектах роботи з міжнародним фінансовими організаціями, в результаті підприємства стають краще підготовленими до співпраці при реалізації більш масштабних інвестиційних проектів.
Бібліографічний опис: Птащенко Л.О. Інвестиційні рішення реформування підприємств комунального сектору в Україні / Л.О. Птащенко, В.В. Сержанов // Розвиток фінансового ринку в Україні: проблеми та перспективи : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. конф., 08 листоп. 2018 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2018. – С. 127-128.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11345
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 08.11.2018_2003 (1).pdfтези2.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.