Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11343
Назва: Розвиток фінансової системи держави в контексті підвищення рівня фінансової безпеки України
Автори: Птащенко, Л.О.
Голян, Я.С.
Пірімова, В.С.
Тематичні ключові слова: фінансова система
фінансова безпека
платіжний баланс
профіцит
фінансово-кредитна політика
Дата публікації: 28-тра-2016
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Підкреслено, що стан показників фінансової системи країни прямо пропорційно впливає на рівень фінансової безпеки держави та на окремі її складові як на сучасному етапі, так і в перспективі. Проаналізовано показники функціонування фінансової системи держави, котрі безпосередньо впливають на окрему складову фінансової безпеки. Запропоновано низку заходів задля зміцнення фінансової безпеки. Реалізація заходів, спрямованих на підвищення показників фінансової системи, актуальних для України, у майбутньому стане підґрунтям зростання фінансової безпеки та зможе вивести її на високий рівень за умови забезпечення підтримки на законодавчому та виконавчому рівнях.
Бібліографічний опис: Птащенко Л.О. Розвиток фінансової системи держави в контексті підвищення рівня фінансової безпеки України / Л.О. Птащенко, Я.С. Голян, В.С. Пірімова // Фінансова безпека в системі забезпечення національних економічних інтересів: проблеми і перспективи : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 26 – 28 трав. 2016 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2016. – С. 93-95.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11343
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnik_traven_2016_3.pdfтези9.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.