Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11342
Назва: Конспект лекцій із дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» для підготовки доктора філософії спеціальності 051 «Економіка» за освітньо- науковою програмою «Економіка»
Автори: Птащенко, Л.О.
Тематичні ключові слова: наука
дослідження
методи
методологія
наукова етика
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Вивчення методології та організації наукових досліджень набуває особливого значення у зв’язку з необхідністю посилення регіонального підходу до регулювання народного господарства, управління соціально-економічним розвитком теорії, забезпечення освоєння природних, виробничих і людських ресурсів регіонів. Акцентується увага на таких питаннях, як територіальна і галузева структура національного господарства, науково-технічний прогрес, розміщення виробничого й наукового потенціалу, наукові основи державної регіональної економічної політики тощо.
Бібліографічний опис: Конспект лекцій із дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень» для підготовки доктора філософії спеціальності 051 «Економіка» за освітньо-науковою програмою «Економіка» / уклад. Л.О. Птащенко. – Полтава : Нац, ун-т ім. Ю. Кондратюка, 2021. – 120 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11342
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій МОНД.pdfконспект лекцій606.23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.