Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11311
Назва: Вплив деструктивного латентного управління на стан економічної безпеки
Автори: Птащенко, Л.О.
Тематичні ключові слова: деструктивні фактори
латентне управління
економічна безпека
інтереси
соціально-економічні системи
Дата публікації: 28-тра-2016
Видавництво: Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка
Анотація: Доводиться думка, що недостатня увага до системи управління національною економікою, а також відсутність знань про латентні фактори призводять до загострення загроз економічній безпеці країни та сприяють формуванню деструктивних форм латентного управління. Низка вчених використовували поняття латентності для характеристик прихованого впливу в управлінні організаціями і, тим самим, поклали початок науковому обговоренню цієї складної теми в теорії управління. Оскільки вкрай негативний вплив деструктивне латентне управління чинить і на мікрорівні, наведено приклад одного з найуспішніших підприємств Полтави в минулому.Щоб протистояти цим впливам доцільно застосувати контрлатентне управління. Крім цього, застосовуючи модель інтерференції управлінських процесів, при аналізі з її допомогою реальних ситуацій необхідно знаходити слабкі місця в управлінських процесах та на підставі цього прогнозувати можливі латентні впливи, протидіяти діяльності суб’єктів деструктивного латентного управління.
Бібліографічний опис: Птащенко Л.О. Вплив деструктивного латентного управління на стан економічної безпеки / Л.О. Птащенко // Фінансова безпека в системі забезпечення національних економічних інтересів: проблеми і перспективи : матеріали IV Міжнар. наук.-практ. конф., 26 – 28 трав. 2016 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2016. – С.121-123.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11311
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnik_traven_2016_3 (1).pdfтези9.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.