Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11153
Назва: Vegetarianism in terms of medicine and nutrition = Вегетаріанство з погляду медицини та дієтології
Автори: Горошко, В.І.
Жірарде, Н.
Тематичні ключові слова: vegetarianism
plant-based diet
вегетаріанство
рослинна дієта
Дата публікації: 24-лис-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Purpose of the study: to analyze whether a plant-based diet can satisfy all the needs of the human body for essential substances, such as fats, carbohydrates, and proteins. Plunging to the topic of vegetarianism, you can consider several theories, rules, and fundamental approaches that deny the use of this food system.
Мета дослідження: проаналізувати, чи може рослинна дієта задовольнити всі потреби організму людини в необхідних речовинах, таких як жири, вуглеводи та білки. Поринаючи в тему вегетаріанства, можна розглянути кілька теорій, правил і фундаментальних підходів, які заперечують використання цієї системи харчування.
Бібліографічний опис: Girardet Noé. Vegetarianism in terms of medicine and nutrition / Noé Girardet, Viktoriia Horoshko // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології: реалії і перспективи : зб. наук. матеріалів VIII Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конф. з міжнар. участю, 24 листоп. 2022 р. – Полтава : Нац. ун-т імені Юрія Кондратюка, 2022. ‒ С. 121-123.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11153
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної терапії та ерготерапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник VIII_121-123.pdfматеріали конференції199.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.