Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/1082
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБут, Ю.В.-
dc.contributor.authorКрасноштан, С.С.-
dc.date.accessioned2016-10-21T05:51:46Z-
dc.date.available2016-10-21T05:51:46Z-
dc.date.issued2016-10-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/1082-
dc.descriptionКрасноштан С.С. Особливості розвитку менеджменту в організації діяльності готельного підприємства / С.С. Красноштан, Ю.В. Бут // Управляння туристичною індустрією: методологія і практика: матеріали 3 Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (6-7 жовт. 2016 р., м. Полтава). – Полтава: ПолтНТУ, 2016. – С. 28 - 30uk_UA
dc.description.abstractВ умовах зростання ролі нецінових форм конкуренції та бурхливого розвитку нових систем управління персоналом, ключовим фактором забезпечення конкурентної спроможності готельного підприємства, як на внутрішньому, так і на міжнародному ринку стає ефективна система менеджменту. Актуальність даної проблеми полягає у тому, що конкурентоспроможність готельних підприємств обумовлена не тільки технологіями ведення бізнесу, але й рівнем розвитку та використання трудового потенціалуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВид-во "Копіцентр"uk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectготельне підприємствоuk_UA
dc.titleОсобливості розвитку менеджменту в організації діяльності готельного підприємстваuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.identifier.udc338.23-
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Красноштан_бут_тези.pdf128.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.