Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10803
Назва: Прогнозування використання та охорони земель на території Решетилівської ТГ Полтавської області
Автори: Новак, А.М.
Тематичні ключові слова: охорона земель
ефективне землекористування
управління земельними ресурсами
Дата публікації: 2021
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Мета кваліфікаційної роботи полягає у вивченні методології і методики ефективної організації і використання земельних ресурсів усіх категорій, видів, типів землекористування, адміністративно – територіальних утворень, окремих регіонів і держави в цілому. В роботі проаналізовано теоретичні питання щодо ефективного використання й охорони земель. Проаналізовано законодавче регулювання використання та охорони земель. Вивчено зарубіжний досвід управління земельними ресурсами, зокрема, планування і прогнозування. Сформовано просторово-територіальну структуру землеволодінь та землекористувань на прикладі земель на території ТОВ «Агрофірма «Пащенки». Запропоновано вдосконалення інформаційного забезпечення прогнозування використання й охорони земель на основі використання ГІС технологій, що дасть можливість своєчасно забезпечувати достовірною інформацією про земельні ресурси, зокрема їх стан, екологічні ризики. Запропонована структурно-логічна модель інформаційного забезпечення прогнозування використання й охорони земель, яка повинна базуватися на використанні інноваційних ГІС-технологій.
Бібліографічний опис: Новак А.М. Прогнозування використання та охорони земель на території Решетилівської ТГ Полтавської області : кваліф. робота магістра. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 63 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10803
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 193 Геодезія та землеустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новак.pdf1.01 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.