Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/1059
Назва: Особливості функціонально-планувального вирішення закладів громадського харчування в об’єктах громадського обслуговування
Автори: Ніколаєнко, В.В.
Тематичні ключові слова: об'єкти громадського харчування
громадськє обслуговування
заклади швидкого харчування
Дата публікації: 2015
Видавництво: ПолтНТУ
Анотація: Громадське харчування являється однією з форм перерозподілу матеріальних цінностей між членами суспільства ї займає гідне місце в реалізації соціально-економічних завдань, пов’язаних із зміцненням здоров`я людей, підвищенням продуктивності їх праці, економним використанням ресурсів, продовольчої сировини, створенням можливостей для культурного проведення дозвілля і відпочинку.
Бібліографічний опис: Ніколаєнко, В.В. Особливості функціонально-планувального вирішення закладів громадського харчування в об’єктах громадського обслуговування / В. В. Ніколаєнко // Тези 67-ї наук. конф. професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету (Полтава, 2 квіт. – 22 трав. 2015 р.). – Полтава: ПолтНТУ, 2015. – Т. 3. – С. 3 – 4.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/1059
Розташовується у зібраннях:Секція основ архітектури кафедри АБтаМ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.