Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/1059
Назва: | Особливості функціонально-планувального вирішення закладів громадського харчування в об’єктах громадського обслуговування |
Автори: | Ніколаєнко, В.В. |
Тематичні ключові слова: | об'єкти громадського харчування громадськє обслуговування заклади швидкого харчування |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ПолтНТУ |
Анотація: | Громадське харчування являється однією з форм перерозподілу матеріальних цінностей між членами суспільства ї займає гідне місце в реалізації соціально-економічних завдань, пов’язаних із зміцненням здоров`я людей, підвищенням продуктивності їх праці, економним використанням ресурсів, продовольчої сировини, створенням можливостей для культурного проведення дозвілля і відпочинку. |
Бібліографічний опис: | Ніколаєнко, В.В. Особливості функціонально-планувального вирішення закладів громадського харчування в об’єктах громадського обслуговування / В. В. Ніколаєнко // Тези 67-ї наук. конф. професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету (Полтава, 2 квіт. – 22 трав. 2015 р.). – Полтава: ПолтНТУ, 2015. – Т. 3. – С. 3 – 4. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/1059 |
Розташовується у зібраннях: | Секція основ архітектури кафедри АБтаМ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості функціонально-планувального вирішення закладів громадського харчування в об’єктах громадського обслуговування.pdf | 161.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.