Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/1059
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНіколаєнко, В.В.-
dc.date.accessioned2016-10-11T12:19:18Z-
dc.date.available2016-10-11T12:19:18Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/1059-
dc.descriptionНіколаєнко, В.В. Особливості функціонально-планувального вирішення закладів громадського харчування в об’єктах громадського обслуговування / В. В. Ніколаєнко // Тези 67-ї наук. конф. професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету (Полтава, 2 квіт. – 22 трав. 2015 р.). – Полтава: ПолтНТУ, 2015. – Т. 3. – С. 3 – 4.uk_UA
dc.description.abstractГромадське харчування являється однією з форм перерозподілу матеріальних цінностей між членами суспільства ї займає гідне місце в реалізації соціально-економічних завдань, пов’язаних із зміцненням здоров`я людей, підвищенням продуктивності їх праці, економним використанням ресурсів, продовольчої сировини, створенням можливостей для культурного проведення дозвілля і відпочинку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтНТУuk_UA
dc.subjectоб'єкти громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectгромадськє обслуговуванняuk_UA
dc.subjectзаклади швидкого харчуванняuk_UA
dc.titleОсобливості функціонально-планувального вирішення закладів громадського харчування в об’єктах громадського обслуговуванняuk_UA
dc.typeМатеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc725.7-
Розташовується у зібраннях:Секція основ архітектури кафедри АБтаМ



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.