Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10504
Назва: Концепція автоматизованої системи управління навчальним і науковим процесами
Автори: Боряк, Б.Р.
Тематичні ключові слова: автоматизована система управління
АСУ
архітектура бази даних
Дата публікації: тра-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Ідея створення автоматизованої системи управління (АСУ) навчальними та науковими процесами не нова, але вона не втрачає актуальності з урахуванням постійного розвитку інформаційних технологій, що, в свою чергу, впливає як на навчальні та наукові процеси, так і на можливості створення зручного і ефективного інструменту керування цими процесами. У сучасному світі навчальні та наукові процеси у закладах вищої освіти тісно переплітаються. Це пояснюється тим, що для забезпечення високої якості освітнього процесу науковопедагогічний працівник (НПП) повинен постійно підвищувати свій власний рівень підготовки, що передбачає активну наукову та професійну діяльність.
Бібліографічний опис: Боряк Б.Р. Концепція автоматизованої системи управління навчальним і науковим процесами / Б.Р. Боряк // Тези 74-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 25 квіт. – 21 трав. 2022 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – Т. 1. – С. 20-21.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10504
Розташовується у зібраннях:Кафедра автоматики, електроніки та телекомунікацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vol1(3).pdfтези1.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.