Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10101
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПріщенко, А.В.-
dc.date.accessioned2021-12-14T09:34:45Z-
dc.date.available2021-12-14T09:34:45Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10101-
dc.descriptionПріщенко А.В. Формування згуртованого трудового колективу в туристичному підприємстві : кваліф. робота на здобуття кваліфікації бакалавра зі спец. 242 «Туризм» / А.В. Пріщенко. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 88 с.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі визначено місце персоналу в діяльності туристичного підприємства. Досліджено особливості формування згуртованості трудового колективу в туристичному підприємстві. Розглянуто інструменти формування згуртованого трудового колективу в туристичному підприємстві. Проведено стратегічний аналіз готелю «Україна». Здійснено аналіз системи управління персоналом готелю «Україна». Оцінено рівень згуртованості трудового колективу готелю «Україна». Розроблено напрями покращення соціально-психологічного клімату в трудовому колективі готелю «Україна» як основи підвищення рівня його згуртованості. Запропоновано впровадження тімбілдингу для розвитку згуртованості трудового колективу в готелі «Україна».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"uk_UA
dc.subjectтуристичне підприємствоuk_UA
dc.subjectтрудовий колективuk_UA
dc.subjectсоціально-психологічний кліматuk_UA
dc.subjectлояльність персоналуuk_UA
dc.subjectнематеріальна мотиваціяuk_UA
dc.subjectтімбілдингuk_UA
dc.titleФормування згуртованого трудового колективу в туристичному підприємствіuk_UA
dc.typeСтудентські роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 242 Туризм

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пріщенко А._242Туризм_КР Бакалавра.pdf1.84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.