Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 242 Туризм
: [20]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20
Попередній перегляд | Дата видання | Назва | Автор(и) |
| 2021 | Особливості використання історико-культурних та природних ресурсів Занзібару для розвитку туризму | Лівенцова, О.Ю. |
| 2021 | Удосконалення технології і організації автобусного туру | Штепа, Я.М. |
| 2021 | Особливості транспортного обслуговування в туризмі | Шишкань, П.П. |
| 2021 | Особливості організації та перспективи розвитку рекреаційного туризму в Україні під впливом пандемії | Шевченко, О.С. |
| 2021 | Екскурсійна діяльність як фактор формування іміджу дестинації | Стрижак, Ю.С. |
| 2021 | Специфіка культурно-дозвіллєвих заходів у дитячому туризмі | Путрегай, Д.В. |
| 2021 | Формування згуртованого трудового колективу в туристичному підприємстві | Пріщенко, А.В. |
| 2021 | Удосконалення комплексу маркетингу туристичного підприємства | Приходько, А.І. |
| 2021 | Стратегія підвищення культури та якості обслуговування споживачів на туристичному підприємстві | Попов, О.Р. |
| 2021 | Мотивація персоналу як запорука успішної роботи підприємства соціально-культурного сервісу і туризму | Нуркевич, К.В. |
| 2021 | Удосконалення технології й організація подієвого туристського заходу | Момот, О.Є. |
| 2021 | Удосконалення технології та організація спортивно-оздоровчого туризму | Міллер, Ю.І. |
| 2021 | Удосконалення обслуговування туристів у рамках організації VIP-турів до Домініканської Республіки | Миколайчук, А.О. |
| 2021 | Особливості організації гастрономічних турів | Максимейко, Н.Я. |
| 2021 | Особливості застосування різних транспортних систем при організації та реалізації туристських послуг | Козьменко, М.М. |
| 2021 | Підвищення конкурентоспроможності туристичного підприємства | Каплуновська, К.О. |
| 2021 | Анімація шоу-музеїв і парків як шлях залучення в’їзних туристів в Україну | Дядюшко, Р.А. |
| 2021 | Історико-культурні традиції Мексики як база організації розвитку пізнавального туризму | Діденко, Д.С. |
| 2021 | Підвищення якості обслуговування споживачів туристичного продукту | Головко, О.Г. |
| 2021 | Удосконалення процесу управління якістю обслуговування на туристичному підприємстві | Бородавка, В.В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 20