Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10073
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Максимейко, Н.Я. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-13T13:15:24Z | - |
dc.date.available | 2021-12-13T13:15:24Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10073 | - |
dc.description | Максимейко Н.Я. Особливості організації гастрономічних турів : кваліф. робота на здобуття кваліфікації бакалавра зі спец. 242 «Туризм» / Н.Я. Максимейко. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 82 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | В роботі досліджено теоретичні аспекти гастрономічного туризму. Визначено основні види гастрономічного туризму. Розглянуто особливості світового досвіду організації гастрономічного туризму. Проаналізовано особливості розвитку гастрономічного туризму в Україні. Проаналізовано діяльність ТА «Все включено» як суб’єкта господарювання. Проведено стратегічний аналіз діяльності ТА «Все включено». Розроблено новий гастрономічний маршрут «Теорія культурного пиття по-Чорноморськи». Розраховано очікуваний економічний ефект від запропонованого туру для ТА «Все включено». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" | uk_UA |
dc.subject | туризм | uk_UA |
dc.subject | туристичне обслуговування | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | дегустація | uk_UA |
dc.subject | дестинація | uk_UA |
dc.title | Особливості організації гастрономічних турів | uk_UA |
dc.type | Студентські роботи | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 242 Туризм |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Максимейко Н._242Туризм_КР Бакалавра.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.