Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10073
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаксимейко, Н.Я.-
dc.date.accessioned2021-12-13T13:15:24Z-
dc.date.available2021-12-13T13:15:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/10073-
dc.descriptionМаксимейко Н.Я. Особливості організації гастрономічних турів : кваліф. робота на здобуття кваліфікації бакалавра зі спец. 242 «Туризм» / Н.Я. Максимейко. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2021. – 82 с.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі досліджено теоретичні аспекти гастрономічного туризму. Визначено основні види гастрономічного туризму. Розглянуто особливості світового досвіду організації гастрономічного туризму. Проаналізовано особливості розвитку гастрономічного туризму в Україні. Проаналізовано діяльність ТА «Все включено» як суб’єкта господарювання. Проведено стратегічний аналіз діяльності ТА «Все включено». Розроблено новий гастрономічний маршрут «Теорія культурного пиття по-Чорноморськи». Розраховано очікуваний економічний ефект від запропонованого туру для ТА «Все включено».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"uk_UA
dc.subjectтуризмuk_UA
dc.subjectтуристичне обслуговуванняuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectдегустаціяuk_UA
dc.subjectдестинаціяuk_UA
dc.titleОсобливості організації гастрономічних турівuk_UA
dc.typeСтудентські роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 242 Туризм

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Максимейко Н._242Туризм_КР Бакалавра.pdf2.41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.