Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/8690
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНовосельчук, Н.Є.-
dc.date.accessioned2020-12-13T09:26:49Z-
dc.date.available2020-12-13T09:26:49Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/8690-
dc.descriptionНовосельчук Н.Є. Напрями архітектурно-художнього вирішення інтер’єрів закладів громадського харчування / Н.Є. Новосельчук // Архітектурний вісник КНУБА : наук.-вироб. зб. – К. : КНУБА, 2017. – Вип. 11 – С. 448-453.uk_UA
dc.description.abstractВизначені та проаналізовані основні напрями архітектурно-художнього вирішення інтер’єрів обідніх залів закладів харчування, наведено їх характеристику і особливості. Виділені прийоми функціонального зонування простору обідніх залів даних закладів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиївський національний університет будівництва і архітектуриuk_UA
dc.subjectінтер’єрuk_UA
dc.subjectзаклад громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectархітектурно-художнє вирішенняuk_UA
dc.subjectобідній залuk_UA
dc.titleНапрями архітектурно-художнього вирішення інтер’єрів закладів громадського харчуванняuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc72.012.8-640.4-
Розташовується у зібраннях:Кафедра архітектури будівель та дизайну



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.