Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7412
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГордієнко, О.В.-
dc.contributor.authorУстименко, В.І.-
dc.date.accessioned2020-05-22T10:57:18Z-
dc.date.available2020-05-22T10:57:18Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7412-
dc.descriptionУстименко І.В. Роль білків у харчуванні спортсменів / О.В. Гордієнко, В.І. Устименко // Тези 72-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету, присвяченої 90-річчю Національного Університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка». (Полтава, 21 квітня – 15 травня 2020 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2020. – Т. 2. – С. 465-466.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто роль білків у харчуванні спортсменівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"uk_UA
dc.subjectхарчування спортсменівuk_UA
dc.subjectбілкове харчуванняuk_UA
dc.titleРоль білків у харчуванні спортсменівuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.identifier.udc369.013-
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної терапії та ерготерапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_72_Гордієнко_Устименко.pdfтези286.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.