Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7373
Назва: Особливості та переваги методики покращення якості питної води методом заморожування в побутових умовах
Автори: Сененко, Н.Б.
Литовченко, О.І.
Крисанов, Д.Д.
Тематичні ключові слова: якість питної води
метод заморожування
Дата публікації: 2020
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Досліджено та експериментально обґрунтувано можливість покращення якості питної води методом заморожування, на підставі чого й було розроблено та рекомендовано методику покращення питної води в побутових умовах.
Бібліографічний опис: Сененко Н.Б. Особливості та переваги методики покращення якості питної води методом заморожування в побутових умовах / Н.Б. Сененко, О.І. Литовченко, Д.Д. Крисанов // Тези 72-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету, присвяченої 90-річчю Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 21 квітня – 15 травня 2020 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2020. – Т. 2. – С. 525-526.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7373
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та фізики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_72_525_526.pdfтези264.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.