Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7373
Назва: | Особливості та переваги методики покращення якості питної води методом заморожування в побутових умовах |
Автори: | Сененко, Н.Б. Литовченко, О.І. Крисанов, Д.Д. |
Тематичні ключові слова: | якість питної води метод заморожування |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" |
Анотація: | Досліджено та експериментально обґрунтувано можливість покращення якості питної води методом заморожування, на підставі чого й було розроблено та рекомендовано методику покращення питної води в побутових умовах. |
Бібліографічний опис: | Сененко Н.Б. Особливості та переваги методики покращення якості питної води методом заморожування в побутових умовах / Н.Б. Сененко, О.І. Литовченко, Д.Д. Крисанов // Тези 72-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету, присвяченої 90-річчю Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 21 квітня – 15 травня 2020 р.). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2020. – Т. 2. – С. 525-526. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7373 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра хімії та фізики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_72_525_526.pdf | тези | 264.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.