Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/7309
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гафіяк, А.М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-05-17T10:19:58Z | - |
dc.date.available | 2020-05-17T10:19:58Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/7309 | - |
dc.description | Гафіяк А.М. Формування компетентності фахівців з інформаційно-комунікаційних технологій в процесі застосування інформаційного ресурсу / А.М. Гафіяк // Стан, досягнення і перспективи інформаційних систем і технологій : матеріали ХХ Всеукр. наук.-техн. конф. молодих вчених, аспірантів та студентів. Одеса, 21-22 квітня 2020 р. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – Ч. І. – С. 57-59. | uk_UA |
dc.description.abstract | Завдання реалізації інформаційного ресурсу спрямовані на вирішення завдань у таких пріоритетних напрямах: нормативно-правове забезпечення процесів інформатизації освіти; розвиток інфраструктури інформатизації освіти; забезпечення конституційних прав особи в освітньому інформаційному просторі; забезпечення національних інтересів України у сфері освітніх ІКТ, її інформаційного суверенітету, створення захищеного інформаційного простору; інформатизація освітніх процесів; інформатизація в сфері науки, освіти і культури. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | uk_UA |
dc.subject | інформаційне суспільство | uk_UA |
dc.subject | інформаційні технології | uk_UA |
dc.subject | підготовка фахівців | uk_UA |
dc.subject | ІТ-галузь | uk_UA |
dc.title | Формування компетентності фахівців з інформаційно-комунікаційних технологій в процесі застосування інформаційного ресурсу | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра комп'ютерних та інформаційних технологій і систем |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЕзи_Гафияк_ конф.pdf | 236.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.