Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/5753
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛях, В.М.-
dc.contributor.authorЖаровська, М.Ю.-
dc.date.accessioned2019-05-20T07:13:30Z-
dc.date.available2019-05-20T07:13:30Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/5753-
dc.descriptionЖаровська М.Ю. Порівняльний аналіз формотворення та архітектурно-композиційного вирішення підприємств громадського харчування / М.Ю. Жаровська; наук. кер. В.М. Лях // Тези доповідей Всеукраїнської студентської наукової конф. «Історичний досвід і сучасні тенденції розвитку архітектури, містобудування та образотворчого мистецтва», 21-23 березня 2007 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2007. – С. 29 – 30.uk_UA
dc.description.abstractХарактерною особливістю архітектури підприємств громадського харчування, як і інших будівель, є утилітарне, естетичне і виховне значення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюкаuk_UA
dc.subjectпідприємства громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectформотворенняuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectархітектурно-композиційне вирішенняuk_UA
dc.titleПорівняльний аналіз формотворення та архітектурно-композиційного вирішення підприємств громадського харчуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.identifier.udc725.7-
Розташовується у зібраннях:Кафедра архітектури будівель та дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
М._Жаровс_ка,_В._М._Лях..pdfТези доповіді1.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.