Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/5753
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лях, В.М. | - |
dc.contributor.author | Жаровська, М.Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-20T07:13:30Z | - |
dc.date.available | 2019-05-20T07:13:30Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/5753 | - |
dc.description | Жаровська М.Ю. Порівняльний аналіз формотворення та архітектурно-композиційного вирішення підприємств громадського харчування / М.Ю. Жаровська; наук. кер. В.М. Лях // Тези доповідей Всеукраїнської студентської наукової конф. «Історичний досвід і сучасні тенденції розвитку архітектури, містобудування та образотворчого мистецтва», 21-23 березня 2007 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2007. – С. 29 – 30. | uk_UA |
dc.description.abstract | Характерною особливістю архітектури підприємств громадського харчування, як і інших будівель, є утилітарне, естетичне і виховне значення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка | uk_UA |
dc.subject | підприємства громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | формотворення | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.subject | архітектурно-композиційне вирішення | uk_UA |
dc.title | Порівняльний аналіз формотворення та архітектурно-композиційного вирішення підприємств громадського харчування | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.identifier.udc | 725.7 | - |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра архітектури будівель та дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
М._Жаровс_ка,_В._М._Лях..pdf | Тези доповіді | 1.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.