Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4800
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сененко, Н.Б. | - |
dc.contributor.author | Іваницька, І.О. | - |
dc.contributor.author | Яцюк, Ю.В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-08T15:26:48Z | - |
dc.date.available | 2018-12-08T15:26:48Z | - |
dc.date.issued | 2018-03-21 | - |
dc.identifier.uri | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4800 | - |
dc.description | Сененко Н.Б. Аналіз вмісту аскорбінової кислоти у продуктах рослинного походження / Н.Б. Сененко, І.О. Іваницька, Ю.В .Яцюк // Новітні чинники формування особистості майбутніх фахівців охорони здоровя : матеріали ХVIII Міжнар. наук. конф. (м. Київ, 21 бер. 2018 р.). – К. : КМУ, 2018. – С. 59–61. | uk_UA |
dc.description.abstract | Виконані експерементальні дослідження по вмісту вітаміну С у продуктах рослинного походження. Дослідження вмісту вітаміну С в продуктах рослинного походження у свіжих, висушених та після заморожування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Київський медичний університет | uk_UA |
dc.subject | аскорбінова кислота | uk_UA |
dc.subject | аналіз | uk_UA |
dc.subject | рослини | uk_UA |
dc.title | Аналіз вмісту аскорбінової кислоти у продуктах рослинного походження | uk_UA |
dc.type | Матеріали конференцій | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра хімії та фізики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЗБІРНИК_ТИТУЛ_0002.jpg | Збірник титульна сторінка | 1.04 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
Збірник.jpg | 3.16 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити | |
Збірник (2).jpg | 4.15 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити | |
Збірник (3).jpg | 2.6 MB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.