Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4800
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСененко, Н.Б.-
dc.contributor.authorІваницька, І.О.-
dc.contributor.authorЯцюк, Ю.В.-
dc.date.accessioned2018-12-08T15:26:48Z-
dc.date.available2018-12-08T15:26:48Z-
dc.date.issued2018-03-21-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4800-
dc.descriptionСененко Н.Б. Аналіз вмісту аскорбінової кислоти у продуктах рослинного походження / Н.Б. Сененко, І.О. Іваницька, Ю.В .Яцюк // Новітні чинники формування особистості майбутніх фахівців охорони здоровя : матеріали ХVIII Міжнар. наук. конф. (м. Київ, 21 бер. 2018 р.). – К. : КМУ, 2018. – С. 59–61.uk_UA
dc.description.abstractВиконані експерементальні дослідження по вмісту вітаміну С у продуктах рослинного походження. Дослідження вмісту вітаміну С в продуктах рослинного походження у свіжих, висушених та після заморожування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКиївський медичний університетuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectаналізuk_UA
dc.subjectрослиниuk_UA
dc.titleАналіз вмісту аскорбінової кислоти у продуктах рослинного походженняuk_UA
dc.typeМатеріали конференційuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та фізики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРНИК_ТИТУЛ_0002.jpgЗбірник титульна сторінка1.04 MBJPEGПереглянути/Відкрити
Збірник.jpg3.16 MBJPEGПереглянути/Відкрити
Збірник (2).jpg4.15 MBJPEGПереглянути/Відкрити
Збірник (3).jpg2.6 MBJPEGПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.