Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4697
Назва: Методичні засади інтегральної оцінки зовнішнього середовища агропродовольчого сектора
Автори: Болдирєва, Л.М.
Тематичні ключові слова: інтегральна оцінка
зовнішнє середовище
агропродовольчий сектор економіки
інтегральний показник
Дата публікації: 2017
Видавництво: Херсонський державний університет
Анотація: У статті зовнішнє середовище агропродовольчого сектора розглядається в контексті наявних функціональних видів (ресурсне, технологічне, економічне, соціальне, державне, правове, політичне чи політико-правове, культурне чи соціально-культурне, економічне, міжнародне, географічне). Зовнішнє середовище класифіковано за такими ознаками: рівень впливу середовища на організацію; структура зовнішнього середовища; рівень зовнішнього середовища; структура зовнішнього маркетингового середовища. Введено в науковий обіг такі поняття, як: «мікросередовище господарювання агропродовольчого сектора», «макросередовище господарювання агропродовольчого сектора», «мегасередовище господарювання агропродовольчого сектора», «гіперсередовище господарювання агропродовольчого сектора». Обґрунтовано головні параметри зовнішнього середовища агропродовольчого сектора: складність, невизначеність, неоднозначність, рухомість, взаємозалежність факторів середовища. Для інтегральної оцінки зовнішнього середовища агропродовольчого сектора економіки запропоновано використовувати методи координат та експертних оцінок.
Бібліографічний опис: Болдирєва Л.М. Методичні засади інтегральної оцінки зовнішнього середовища агропродовольчого сектора / Л.М. Болдирєва // Науковий вісник Херсон. держ. ун-ту. Серія: Економічні науки. – Херсон : ХДУ, 2017. – Вип. 26, ч. 1. – С. 74-77.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4697
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ХДУ_економіка_26_част__1_(pdf.io).pdf794.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.