Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4658
Назва: | Процес формування та управління конкурентоспроможністю підприємства ливарно-механічної галузі |
Автори: | Зернюк, О.В. Макаренко, І.М. |
Тематичні ключові слова: | конкуренція конкурентоспроможність підприємства конкурентні переваги ливарна галузь стратегічна група |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Таврический национальный университет имени В.И. Вернадского |
Анотація: | У статті проведене дослідження сутності та значення поняття конкурентоспроможності, як сучасної економічної категорії. Визначений стан та запропоновані заходи щодо покращення рівня управління конкурентоспроможності підприємства ливарно-механічної галузі. |
Бібліографічний опис: | Зернюк О.В. Процес формування та управління конкурентоспроможністю підприємства ливарно-механічної галузі / О.В. Зернюк, І.М. Макаренко // Экономика Крыма. – 2013. – № 3 (44). – С. 51–55. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4658 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і логістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зернюк О.В. Макаренко.pdf | 305.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.