Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4640
Назва: | Оцінка та напрями удосконалення конкурентоспроможності сільськогосподарського підприємства |
Автори: | Зернюк, О.В. Борщ, К.О. |
Тематичні ключові слова: | конкурентоспроможність продукції урожайність продукція сільськогосподарське підприємство |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Луцький національний технічний університет |
Анотація: | У статті здійснено дослідження конкурентоспроможності сільськогосподарського підприємства через його продукцію. Проведено порівняльний аналіз продукції сільськогосподарського підприємства із його основними конкурентами в регіоні за такими критеріями: площа орних земель, обсяги реалізації продукції, урожайність, ціна, якість продукції, частка ринку. Визначено, що одним із потенційних напрямів підвищення конкурентоспроможності є удосконалення збутової маркетингової політики. |
Бібліографічний опис: | Зернюк О.В. Оцінка та напрями удосконалення конкурентоспроможності сільськогосподарського підприємства / О.В. Зернюк, К.О. Борщ // Економічний форум. – 2016. – №3. – С. 251-258. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4640 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра менеджменту і логістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Зернюк О.В., Борщ.pdf | 523.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.