Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/4463
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВасильченко, М.І.-
dc.contributor.authorМаслак, О.С.-
dc.date.accessioned2018-10-12T08:32:10Z-
dc.date.available2018-10-12T08:32:10Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/4463-
dc.descriptionВасильченко М.І. Проектний підхід до управління впровадженням продуктових інновацій на підприємстві / М.І. Васильченко, О.С. Маслак // Вісник Волинського інституту економіки і менеджменту. – Луцьк : ВІЕМ, 2018. – № 20. – С. 53-60.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуто сутність поняття «продуктові інновації». Визначено, що саме такі інновації мають бути пріоритетними для підприємств харчової промисловості, адже рівень їх конкурентоспроможності залежить від співвідношення ціни і якості продукції. Обґрунтовано необхідність використання проектного підходу до управління впровадженням продуктових інновацій. Запропоновано модель системи управління впровадженням продуктових інновацій на підприємстві.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВолинський інститут економіки та менеджменту, Луцькuk_UA
dc.subjectпідприємствоuk_UA
dc.subjectпродуктові інноваціїuk_UA
dc.subjectпроектний підхід до управлінняuk_UA
dc.subjectсистема управлінняuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.titleПроектний підхід до управління впровадженням продуктових інновацій на підприємствіuk_UA
dc.typeНаукові статтіuk_UA
dc.identifier.udc334.025:338.439-
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і логістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вісник 20-pages-1-3,53-60,324.pdfОсновна стаття4.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.