Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/3849
Назва: | Сучасні тенденції формування інтер’єрів закладів харчування |
Автори: | Новосельчук, Н.Є. Зезекало, О.Ю. |
Тематичні ключові слова: | інтерєр підприємства харчування тенденції |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | ПолтНТУ |
Анотація: | На сьогодні в світі з’являється все більше сучасних підприємств харчування, що прагнуть здивувати своїх клієнтів та виділитися серед інших подібних закладів. Обираючи тип, стиль, тему закладу власники турбуються про оригінальність, неповторність інтер’єру з метою отримання прибутків від функціонування. Для досягнення цих умов архітектори керуються відповідними тенденціями формування інтер’єрів підприємств харчування. |
Бібліографічний опис: | Новосельчук Н.Є. Сучасні тенденції формування інтер’єрів закладів харчування / Н.Є. Новосельчук, О.Ю. Зезекало // Дизайн архітектурного середовища. Проблеми і перспективи розвитку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 12-13 трав. 2011 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2011. – С. 75-77. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/3849 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра архітектури будівель та дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Новосельчук-Зезекало-2011.pdf | 552.66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.