Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/3849
Назва: Сучасні тенденції формування інтер’єрів закладів харчування
Автори: Новосельчук, Н.Є.
Зезекало, О.Ю.
Тематичні ключові слова: інтерєр
підприємства харчування
тенденції
Дата публікації: 2011
Видавництво: ПолтНТУ
Анотація: На сьогодні в світі з’являється все більше сучасних підприємств харчування, що прагнуть здивувати своїх клієнтів та виділитися серед інших подібних закладів. Обираючи тип, стиль, тему закладу власники турбуються про оригінальність, неповторність інтер’єру з метою отримання прибутків від функціонування. Для досягнення цих умов архітектори керуються відповідними тенденціями формування інтер’єрів підприємств харчування.
Бібліографічний опис: Новосельчук Н.Є. Сучасні тенденції формування інтер’єрів закладів харчування / Н.Є. Новосельчук, О.Ю. Зезекало // Дизайн архітектурного середовища. Проблеми і перспективи розвитку : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 12-13 трав. 2011 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2011. – С. 75-77.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/3849
Розташовується у зібраннях:Кафедра архітектури будівель та дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Новосельчук-Зезекало-2011.pdf552.66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.