Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/3845
Назва: | Сучасні тенденції образного вирішення закладів громадського харчування |
Автори: | Новосельчук, Н.Є. |
Тематичні ключові слова: | інтерєр заклад громадського харчування внутрішній простір напрями вирішення |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ПолтНТУ |
Анотація: | Сьогодні організація внутрішнього простору обіднього залу підприємств харчування виступає інструментом маркетингової стратегії, підтримки прибутку, іміджу та реклами ресторанного бізнесу. Тому необхідний індивідуальний, авторський підхід щодо архітектурно-художнього вирішення інтер'єру, застосування сучасних тенденцій в залежності від специфіки закладу. |
Бібліографічний опис: | Новосельчук Н.Є. Сучасні тенденції образного вирішення закладів громадського харчування / Н.Є. Новосельчук // Тези 69-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету, 19 квітня – 19 травня 2017 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2017. – С. 267-269. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/3845 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра архітектури будівель та дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_Новосельчук_Н.Є..PDF | 365.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.