Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/3845
Назва: Сучасні тенденції образного вирішення закладів громадського харчування
Автори: Новосельчук, Н.Є.
Тематичні ключові слова: інтерєр
заклад громадського харчування
внутрішній простір
напрями вирішення
Дата публікації: 2017
Видавництво: ПолтНТУ
Анотація: Сьогодні організація внутрішнього простору обіднього залу підприємств харчування виступає інструментом маркетингової стратегії, підтримки прибутку, іміджу та реклами ресторанного бізнесу. Тому необхідний індивідуальний, авторський підхід щодо архітектурно-художнього вирішення інтер'єру, застосування сучасних тенденцій в залежності від специфіки закладу.
Бібліографічний опис: Новосельчук Н.Є. Сучасні тенденції образного вирішення закладів громадського харчування / Н.Є. Новосельчук // Тези 69-ої наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів університету, 19 квітня – 19 травня 2017 р. – Полтава : ПолтНТУ, 2017. – С. 267-269.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.pntu.edu.ua/handle/PoltNTU/3845
Розташовується у зібраннях:Кафедра архітектури будівель та дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Новосельчук_Н.Є..PDF365.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.