Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14986
Назва: Методи захисту веб-ресурсів від ін’єкційних атак на основі використання інтелектуальних систем
Автори: Здоренко, Ю.М
Хакімов, М.Е.
Масловський, А.В.
Тематичні ключові слова: захист
атака
веб-ресурс
Дата публікації: 14-бер-2024
Видавництво: Харківський національний університет радіоелектроніки
Анотація: У сучасному світі використання власних веб-ресурсів є необхідною складовою забезпечення повсякденної діяльності установ та організацій. Цифрова трансформація комерційних та державних секторів відкриває безліч можливостей для швидкого та ефективного доступу до необхідних документів та послуг. Поряд з цим зростає рівень загроз від здійснення кібернетичних атак на веб-ресурси. Деякі атаки можуть відбуватися непомітно (без явних ознак) для користувачів, але мають значний негативний вплив на роботу інформаційних систем та можуть стати причиною витоку даних. Одним з найпоширенішим способів проведення кібератак на веб-ресурс є ін‘єкційні атаки. До них відносять: XSS-ін‘єкції (Cross-Site Scripting) та SQL-ін‘єкції.
Бібліографічний опис: Здоренко Ю.М. Методи захисту веб-ресурсів від ін’єкційних атак на основі використання інтелектуальних систем / Ю.М. Здоренко, М.Е. Хакімов, А.В. Масловський // Застосування інформаційних технологій у підготовці та діяльності сил охорони правопорядку : Міжнар. наук.–практ. конф. 14 берез. 2024 р., м. Харків. – Х. : ХНУРЕ, 2024. – С. 105–106.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14986
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних та інформаційних технологій і систем

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
!!!Збірка_тез_МНПК_14_03_2024_НАНГУ.pdf371.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.