Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14984
Назва: Забезпечення доступності веб-ресурсів на основі методів інтелектуального аналізу в умовах здійснення кібернетичних впливів
Автори: Здоренко, Ю.М.
Вовнянко, Л.
Поляков, О.
Цикало, А.
Тематичні ключові слова: доступність
веб-ресурс
вплив
аналіз
Дата публікації: бер-2024
Видавництво: Bratislava, Slovakia, International Scientific Unity
Бібліографічний опис: Цифровізація значної кількості послуг, що надаються користувачам з використанням вебресурсів, як комерційного так і державного призначення, значно спрощує та полегшує їх отримання. Так, надання послуг, з використанням веб-ресурсів дозволяє зменшити час на обслуговування та виключає людський фактор і можливість помилок, що можуть виникати при взаємодії з оператором. Однак створення електронних сервісів потребує забезпечення додаткових вимог щодо захисту веб-вузлів на яких вони розміщені. Одним з найважливіших показників захищеності веб-ресурсу є доступність. Так, відсутність в потрібний момент часу доступу до електронних сервісів, наприклад, для відображення персональних ідентифікуючих документів, придбаних електронних квитків, банківських рахунків та подібних послуг, може мати негативний вплив та спричинити збитки. Тому забезпечення доступності веб-ресурсів, які надають послуги з обслуговування користувачів є актуальною задачею.
Анотація: Цифровізація значної кількості послуг, що надаються користувачам з використанням вебресурсів, як комерційного так і державного призначення, значно спрощує та полегшує їх отримання. Так, надання послуг, з використанням веб-ресурсів дозволяє зменшити час на обслуговування та виключає людський фактор і можливість помилок, що можуть виникати при взаємодії з оператором. Однак створення електронних сервісів потребує забезпечення додаткових вимог щодо захисту веб-вузлів на яких вони розміщені. Одним з найважливіших показників захищеності веб-ресурсу є доступність. Так, відсутність в потрібний момент часу доступу до електронних сервісів, наприклад, для відображення персональних ідентифікуючих документів, придбаних електронних квитків, банківських рахунків та подібних послуг, може мати негативний вплив та спричинити збитки. Тому забезпечення доступності веб-ресурсів, які надають послуги з обслуговування користувачів є актуальною задачею.
Бібліографічний опис: Здоренко Ю.М. Забезпечення доступності веб-ресурсів на основі методів інтелектуального аналізу в умовах здійснення кібернетичних впливів / Ю.М. Здоренко, Л. Вовнянко, О. Поляков, А. Цикало // Scientific Theories and Practices as an Engine of Modern Development : XII International Scientific and Practical Conference : сollection of abstracts, February 28–March 1, 2024, Bratislava, Slovakia, International Scientific Unity. – 2024. – Р. 67–68.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14984
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних та інформаційних технологій і систем

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Scientific_theories_and_practices_as_an_engine_of_modern_development (1).pdf330.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.