Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14913
Назва: Інформаційні технології навчання у формуванні комунікативної компетентності майбутніх педагогів
Автори: Тур, О.М.
Тематичні ключові слова: комунікативна компетентність
комп’ютерні технології
лекція-візуалізація
лекція із застосуванням техніки зворотного зв’язку
інтерактивне навчання
Дата публікації: 8-гру-2021
Видавництво: Інститут обдарованої дитини НАПН України
Анотація: У статті розглянуто поняття «комп’ютерні технології», «інтерактивне навчання», «інтерактивні методи», «MultiMedia-технології»; з’ясовано ефективність використання інформаційних технологій навчання у формуванні комунікативної компетентності майбутніх педагогів на основі розгляду таких методів інтерактивного навчання як лекція-візуалізація та лекція із застосуванням техніки зворотного зв’язку. Увага зосереджена на тому, що упровадження комп’ютера у навчальний процес не лише звільняє викладача від рутинної роботи в організації навчального процесу, але й дає можливість створити багатий довідковий та ілюстративний матеріал, представлений у найрізноманітніших варіантах: тексті, графіці, анімації, звукових та відео елементах.
Бібліографічний опис: Тур О.М. Інформаційні технології навчання у формуванні комунікативної компетентності майбутніх педагогів / О.М. Тур // Інноваційні практики наукової освіти : матеріали Всеукраїнської наук.–практ. конф. (Київ, 8–11 груд. 2021 р.). – К.: ІОД НАПН України, 2021. – С. 481 – 485.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14913
Розташовується у зібраннях:Кафедра психології та педагогіки



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.