Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14888
Назва: Особливості розвитку виноробної галузі: світові тенденції та вітчизняні реалії
Автори: Безрукова, Н.В.
Свічкарь, В.А.
Гладун, Н.О.
Тематичні ключові слова: вино
виноробна галузь
виноробство
світовий ринок
ринок алкогольної продукції
сегментація ринку
промисловість
Дата публікації: січ-2023
Видавництво: Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини
Анотація: В статті аналізуються особливості розвитку виноробної галузі у різних країнах світу та в Україні. Проведено дослідження національної виноробної промисловості в умовах пандемії та воєнного стану. Надано характеристику провідних підприємств виноробної галузі України. Метою дослідження є аналіз особливостей розвитку виноробної галузі в світі та Україні. В статті застосовані такі методи дослідження, як системний, статистичний, діалектичний методи, а також метод індукції та дедукції. На основі проведеного аналізу окреслені основні проблеми та перспективи подальшого розвитку виноробної галузі.
Бібліографічний опис: Безрукова Н.В. Особливості розвитку виноробної галузі: світові тенденції та вітчизняні реалії / Н.В. Безрукова, В.А. Свічкарь, Н.О. Гладун // Економічні горизонти. – 2023. – № 1 (23). – С.15-25. – DOI: 10.31499/2616-5236.1(23).2023.265375.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14888
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безрукова_Свічкарь_Гладун.pdfСтаття1.17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.