Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14829
Назва: Оцінювання системи управління проектами на підприємстві: методичний аспект
Автори: Хадарцев, О.В.
Моргун, А.В.
Тематичні ключові слова: управління проектом
оцінювання, система управління проектами
комплексний підхід
ефективність,
SWOT-аналіз
Дата публікації: 4-лют-2020
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Анотація: У статті розглянуто основні підходи щодо методичних аспектів оцінювання системи управління проектами на підприємстві для відображення факторного впливу внутрішнього середовища управління проектом і зовнішнього середовища суб’єкту господарювання. Розглянуто вплив типу організаційної структури управління до специфіки проекту, з виділенням двох рівнів управління та розподілом функцій між ними. Наведені критерії щодо вибору типу організаційної структури за характеристиками проекту. Розглянуто сутність і характеристику бізнес-процесів на підприємстві, їх взаємозв’язок з результатами проектної діяльності та вплив на систему управління. Дано стислу характеристику господарської діяльності об’єкту дослідження – ПрАТ «Фірма «Полтавпиво». Здійснено SWOT-аналіз ПрАТ «Фірма «Полтавпиво» та розглянуто його ключові фактори успіху, використано комплексний підхід для оцінювання системи управління проектами на даному підприємстві за трьома компонентами: ефективність управління виробничою, комерційною та фінансовою діяльністю. Отриманий результат був оцінений як «достатній», але все далекий від потенційних можливостей підприємства, тому запропоновано шляхи удосконалення існуючої системи управління проектами ПрАТ «Фірма «Полтавпиво».
Бібліографічний опис: Хадарцев О.В. Оцінювання системи управління проектами на підприємстві: методичний аспект / О.В. Хадарцев, А.В. Моргун // Ефективна економіка. – 2020. – №1. – DOI: https://doi.org/10.32702/2307-2105-2020.1.88.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14829
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хадарцев_Моргун_стаття.pdfСтаття354.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.