Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14815
Назва: Особливості управління проєктами інноваційного розвитку АПК на основі цифрових технологій
Автори: Хадарцев, О.В.
Тематичні ключові слова: управління проєктом
інновації
агропромисловий комплекс
цифрові технології
організаційна структура управління
Дата публікації: 27-лис-2023
Видавництво: Причорноморський науково-дослідний інститут економіки та інновацій
Анотація: Досліджено особливості управління проєктами інноваційного розвитку агропромислового комплексу, на використанні цифрових технологій. З метою виявлення відмінностей управління інноваціями, було розглянуто підходи щодо визначення типу ефекту від його реалізації. Наведено особливості змісту самого інноваційного проєкту, та його впливу на вибір організаційної структури проєктного управління. Розглянуто вплив параметрів проєкту щодо визначення релевантних типів організаційних структур проєктного управління. Досліджено етапи організаційно-економічного формування проєкту, та методичні підходи щодо аналізу його складових з метою формування ефективної системи управління. Досліджено інвестиційно-інноваційну активність ТОВ «Агрофірма ім. «Довженка» на предмет впровадження провідних методів господарювання на основі цифрових технологій, надано оцінку фінансово-інвестиційним потребам для реалізації такого проєкту, проаналізовано показники його ефективності.
Бібліографічний опис: Хадарцев О.В. Особливості управління проєктами інноваційного розвитку АПК на основі цифрових технологій / О.В. Хадарцев // Цифрова економіка та економічна безпека. – 2023. – № 9. – С. 90-97. – DOI: 10.32782/dees.9-15.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14815
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Хадарцев - Опублікована - 277-Текст статті-262-1-10-20240109.pdfСтаття201.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.