Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14465
Назва: Розвиток та особливості управління готельного господарства в умовах воєнного стану
Автори: Бакало, Н.В.
Крекотень, І.М.
Тематичні ключові слова: готелі
бізнес
стратегія
фінансування
військовий стан
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»
Анотація: Сфера готельного бізнесу в даний час є однією з найменш вивчених, але однією з доволі масштабних галузей економіки через особливості, пов'язані з в нашій країні з воєнним станом. Для створення основ ефективного менеджменту розвитком готельного господарства необхідно ввести про- позиції щодо розробки практичних підходів, методів та відповідних інструментів управління, які вра- ховують, перш за все, зарубіжний досвід країн, а також сучасні умови та напрямки розвитку цього бізнесу України у воєнних та повоєнних умовах. За останні роки індустрія гостинності стрімко розвивалася та набула значної стабільності на ринку. Проте події, що відбулися у 2020–2022 роках, внесли корективи та нові правила в діяльність цієї сфери у різних регіонах. Мета роботи полягає у дослідженні особливостей управління підприємствами готельного госпо- дарства в період війни в Україні, ряд факторів, що визначають розвиток готельного бізнесу в Україні під час війни, як відбувається фінансування готельного господарства під час війни.
Бібліографічний опис: Бакало Н.В. Розвиток та особливості управління готельного господарства в умовах воєнного стану / Н.В. Бакало, І.М. Крекотень // Економіка і регіон. – 2023. – № 4 (91). – C. 17-23. – DOI: 10.26906/EiR.2023.4(91).3188
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14465
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму
Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування
Економіка і регіон. 2023. № 4 (91)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdfнаукова стаття520.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.