Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14066
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМизгіна, Т.І.-
dc.contributor.authorЯненко, К.Ю.-
dc.date.accessioned2023-12-13T13:50:06Z-
dc.date.available2023-12-13T13:50:06Z-
dc.date.issued2023-11-15-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/14066-
dc.descriptionЯненко К.Ю. Безпека продуктів харчування / К.Ю. Яненко, Т.І. Мизгіна // Фізична реабілітація та здоров’язбережувальні технології : реалії та перспективи : зб. наук. матер. IX Всеукр. наук.- практ. конф. з міжнар. участю, 15 листоп. 2023 р. – Полтава : Нац. ун–т ім. Ю. Кондратюка, 2023. ‒ С. 208–209.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»uk_UA
dc.subjectбезпека продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectКодекс Аліментаріусuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.titleБезпека продуктів харчуванняuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра фізичної терапії та ерготерапії

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
download.pdf24.pdfтези198.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.