Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13673
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДовгаль, А.Р.-
dc.date.accessioned2023-11-01T07:00:17Z-
dc.date.available2023-11-01T07:00:17Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13673-
dc.descriptionДовгаль А.Р. Маркетингове забезпечення підвищення конкурентоспроможності підприємства (на матеріалах ТОВ «Савинці») : кваліф. робота магістра зі спеціальності 075 «Маркетинг» / А.Р. Довгаль (Черник). – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 109 с.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі розкрито поставлені та виконані наступні завдання: визначено сутність конкурентоспроможності підприємства та фактори її формування; встановлено особливості механізму управління маркетинговою діяльністю на підприємстві; проаналізовано методи оцінки ефективності маркетингової діяльності підприємства та конкурентоспроможність підприємства. Ознайомлено з діяльністю підприємства ТОВ «Савинці» та його основними фінансово-економічними показниками; проаналізовано маркетингову діяльність та конкурентоспроможність підприємства ТОВ «Савинці»; визначено основні напрями щодо вдосконалення системи управління конкурентоспроможністю на підприємстві; встановлено рекомендації щодо активізації маркетингової діяльності з метою підвищення конкурентоспроможності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"uk_UA
dc.subjectмаркетингuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectсільськогосподарське підприємствоuk_UA
dc.subjectмаркетингова діяльністьuk_UA
dc.titleМаркетингове забезпечення підвищення конкурентоспроможності підприємства (на матеріалах ТОВ «Савинці»)uk_UA
dc.typeСтудентські роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (магістр) 075 Маркетинг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР 075м 2022 Довгаль-Черник.pdfстудентські роботи2.34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.