Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13615
Назва: | Управління ресурсоємністю продукції підприємств цукрової промисловості |
Автори: | Валявський, С.М. Маньківський, М.М. Бикова, І.Д. |
Тематичні ключові слова: | ресурси ресурсозбереження ресурсоємність промислове підприємство резерв механізм управління |
Дата публікації: | лют-2021 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Анотація: | В статті дослідженні теоретичні та методичні підходи до визначення категорії «ресурсоємність продукції» підприємств; запропонована система узагальнюючих та часткових показників ресурсоємності продукції підприємства, виявлені галузеві особливості цукрової промисловості, які слід враховувати при розробці заходів щодо удосконалення управління ресурсоємністю продукції. |
Бібліографічний опис: | Валявський С.М. Управління ресурсоємністю продукції підприємств цукрової промисловості / С.М. Валявський, М.М. Маньківський, І.Д. Бикова // Ефективна економіка. – 2021. – № 2. – DOI: 10.32702/2307-2105-2021.2.73. – URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=8633 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13615 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Валявський_2021_2.pdf | Стаття | 212.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.