Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13615
Назва: Управління ресурсоємністю продукції підприємств цукрової промисловості
Автори: Валявський, С.М.
Маньківський, М.М.
Бикова, І.Д.
Тематичні ключові слова: ресурси
ресурсозбереження
ресурсоємність
промислове підприємство
резерв
механізм управління
Дата публікації: лют-2021
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Анотація: В статті дослідженні теоретичні та методичні підходи до визначення категорії «ресурсоємність продукції» підприємств; запропонована система узагальнюючих та часткових показників ресурсоємності продукції підприємства, виявлені галузеві особливості цукрової промисловості, які слід враховувати при розробці заходів щодо удосконалення управління ресурсоємністю продукції.
Бібліографічний опис: Валявський С.М. Управління ресурсоємністю продукції підприємств цукрової промисловості / С.М. Валявський, М.М. Маньківський, І.Д. Бикова // Ефективна економіка. – 2021. – № 2. – DOI: 10.32702/2307-2105-2021.2.73. – URL: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=8633
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/13615
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, підприємництва та маркетингу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Валявський_2021_2.pdfСтаття212.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.