Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12762
Назва: Навчальний посібник з дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» для студентів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки».
Автори: Демиденко, М.І.
Руденко, О.А.
Тематичні ключові слова: архітектура ЕОМ
Ассемблер
мікропроцесор
Дата публікації: чер-2023
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Навчальний посібник з дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» складена відповідно до місця та значення дисципліни за структурно-логічною схемою, передбаченою освітньо-професійною програмою підготовки бакалаврів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки». Мета дисципліни: забезпечити отримання студентами теоретичних знань з архітектури обчислювальних систем і практичних навичок програмування низького рівня. Предмет дисципліни: архітектура сучасних ЕОМ.
Бібліографічний опис: Демиденко М.І. Навчальний посібник з дисципліни «Комп’ютерна схемотехніка та архітектура комп’ютерів» для студентів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» / М.І. Демиденко, О.А. Руденко. – Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2023. – 203 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12762
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних та інформаційних технологій і систем

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник_КСАК_05062023 .pdfнавчальний посібник6.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.