Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12422
Назва: Конструкція модернізованого пневмопістолета для розпилення рідин
Автори: Васильєв, Є.А.
Попов, С.В.
Тематичні ключові слова: рідина
потік
повітря
стиснення
пневмопістолет
Дата публікації: 16-тра-2023
Видавництво: Луцький національний технічний університет
Анотація: Висвітлена тематика є дуже актуальною в сучасному світі. Розпилювання рідин є важливим процесом у багатьох галузях, таких як автомобільна, електронна, аерокосмічна, харчова і фармацевтична промисловості. Одним з основних інструментів для розпилювання рідин є пневматичні пістолети, які використовують стиснене повітря, щоб створити потік рідини. З метою покращення продуктивності і якості розпилювання, необхідно пос-тійно модернізувати і вдосконалювати їх конструкції. Проведені зміни в конструкції дозволять зменшити витрати енергії та знизити викиди в атмосферу, що в свою чергу позитивно вплине на стан довкілля та здоров'я людей.
Бібліографічний опис: Васильєв Є.А. Конструкція модернізованого пневмопістолета для розпилення рідин / Є.А. Васильєв, С.В. Попов // Матеріали та технології в інженерії (MTІ-2023): інженерія, матеріали, технології, транспорт : зб. наук. доп. міжнар. конф., 16 – 18 трав. 2023 р. – Луцьк : Вежа-Друк, 2023. – С. 79–80.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12422
Розташовується у зібраннях:Кафедра галузевого машинобудування та мехатроніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Васильєв Попов MTE 2023.pdfтези217.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.