Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12182
Назва: Удосконалення методів викладання курсу фізики в змішаній та дистанційній формі в умовах військового стану
Автори: Давиденко, Л.П.
Усенко, Д.В.
Письменна, Т.А.
Дата публікації: 25-тра-2023
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Фізика є одним із фундаментальних наукових предметів, який вивчає закони природи та явища, що лежать в основі всього оточуючого нас світу. Викладання фізики може зіткнутися з особливими викликами за умов воєнного стану. У таких умовах, як у очному, так і в дистанційному форматі, потрібне вдосконалення методів викладання, щоб забезпечити ефективне навчання та засвоєння матеріалу студентами. У цій роботі представлено низку рекомендацій та підходів до покращення методів викладання курсу фізики в умовах воєнного стану.
Бібліографічний опис: Давиденко Л.П. Удосконалення методів викладання курсу фізики в змішаній та дистанційній формі в умовах військового стану / Л.П. Давиденко, Д.В. Усенко, Т.А. Письменна // Тези 75-ї наукової конференції професорів, викладачів, наукових працівників, аспірантів та студентів Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» (Полтава, 02 травня – 25 травня 2023 року). – Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2023. – Т. 2. – C. 414-416.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12182
Розташовується у зібраннях:Кафедра хімії та фізики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk2_75_414-416.pdfтези590.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.