Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12029
Назва: Еко-інноваційний розвиток сільськогосподарського виробництва
Автори: Левченко, І.В.
Буряк, А.А.
Тематичні ключові слова: сільськогосподарське виробництво
інноваційний розвиток
еко-інновації
Дата публікації: 18-лис-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: У статті визначено сутність та специфіку еко-інновацій та застосування їх як чинника сталого розвитку сільськогосподарського виробництва. Еко-інновації мають особливе значення в еволюції методів сільськогосподарського виробництва та переробки харчових продуктів, що гарантують найвищу екологічну та біологічну якість продукції.
Бібліографічний опис: Левченко І. Еко-інноваційний розвиток сільськогосподарського виробництва / І. Левченко, А. Буряк // Еnvironment recovery and reconstruction: war context 2022 : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 17–18 листоп. 2022. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – С. 63–64.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12029
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnik_2022_17-18_листоп._Envir-63-64.pdfтези297.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.