Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12029
Назва: | Еко-інноваційний розвиток сільськогосподарського виробництва |
Автори: | Левченко, І.В. Буряк, А.А. |
Тематичні ключові слова: | сільськогосподарське виробництво інноваційний розвиток еко-інновації |
Дата публікації: | 18-лис-2022 |
Видавництво: | Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" |
Анотація: | У статті визначено сутність та специфіку еко-інновацій та застосування їх як чинника сталого розвитку сільськогосподарського виробництва. Еко-інновації мають особливе значення в еволюції методів сільськогосподарського виробництва та переробки харчових продуктів, що гарантують найвищу екологічну та біологічну якість продукції. |
Бібліографічний опис: | Левченко І. Еко-інноваційний розвиток сільськогосподарського виробництва / І. Левченко, А. Буряк // Еnvironment recovery and reconstruction: war context 2022 : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., 17–18 листоп. 2022. – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – С. 63–64. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/12029 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnik_2022_17-18_листоп._Envir-63-64.pdf | тези | 297.31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.