Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11794
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаржин, О.Ю.-
dc.date.accessioned2023-02-20T12:56:44Z-
dc.date.available2023-02-20T12:56:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11794-
dc.descriptionПаржин О.Ю. Матеріальні ресурси та ефективність їх використання на підприємстві (на матеріалах ТОВ «ІПК «Полтавазернопродукт»») : кваліф. робота бакалавра. Спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Полтава : Національний університет імені Юрія Кондратюка, 2022. – 103 с.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі досліджено теоретичні та методичні засади забезпечення ефективності використання матеріальних ресурсів на підприємстві; проведено аналіз стану, проблем та перспектив розвитку агропромислового комплексу України; розглянуто організаційно-економічні основи діяльності підприємства, проведено аналіз його економічних і фінансових показників та стану охорони праці; здійснено аналіз складу і структури, оцінювання ефективності використання матеріальних ресурсів та сформовані шляхи підвищення ефективності їх використання; запропоновані заходи щодо забезпечення ефективного використання матеріальних ресурсів на підприємстві.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"uk_UA
dc.subjectагротехнологіїuk_UA
dc.subjectвиробничі ресурсиuk_UA
dc.subjectматеріальні витратиuk_UA
dc.subjectосновні засобиuk_UA
dc.subjectматеріаловіддачаuk_UA
dc.subjectматеріальні ресурсиuk_UA
dc.titleМатеріальні ресурси та ефективність їх використання на підприємстві (на матеріалах ТОВ «ІПК «Полтавазернопродукт»»)uk_UA
dc.typeСтудентські роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти (бакалавр) 076 Підприємництво, торгівля та біржева діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Паржин О.Ю..pdfстудентські роботи2.37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.