Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11716
Назва: Інноваційні чинники розвитку ТНК
Автори: Безрукова, Н.В.
Свічкарь, В.А.
Тематичні ключові слова: транснаціональна корпорація
оновлення стратегій
принципу єдності теорії та практики
інновації
Дата публікації: 2-гру-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Динамічний розвиток світового господарства є невід’ємною частиною процесу перетворень економіки будь-яких країн, що, в свою чергу, стає базою для змін і вдосконалень суб’єктів господарювання. Сучасний світ характеризується потребою в постійних інноваціях та гнучкості компаній задля виживання в умовах турбулентної економіки. З одного боку, така тенденція розвитку стає запорукою розвитку конкуренції на ринку, що неминуче змушує транснаціональні корпорації (ТНК) до якісного оновлення стратегій їх розвитку, але з іншого, знижує шанси на появу і розвиток нових суб’єктів господарювання з обмеженим запасом матеріальних і фінансових активів. Таким чином, саме інновації стають рушійною силою розвитку і виживання компаній в умовах сучасного ринку.
Бібліографічний опис: Безрукова Н.В. Інноваційні чинники розвитку ТНК / Н.В. Безрукова, В.А. Свічкарь // Академічна й університетська наука : зб. наук. пр. Секції за матеріалами Всеукр. наук.-практ. конф. «Сучасні рецепції світоглядно-ціннісних орієнтирів Григорія Сковороди», 02 груд. 2022 р. : Т. 2. – Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2022. – С. 3–4.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11716
Розташовується у зібраннях:Кафедра міжнародних економічних відносин та туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник секція 6-4-5.pdfТези487.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.