Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11715
Назва: Використання вебінарів лінгвокраїнознавчого спрямування в процесі навчання української мови як іноземної
Автори: Бондар, Н.В.
Жовнір, М.М.
Тематичні ключові слова: інноваційні технології
електронна конференція
вебінар
лінгвокраїнознавча компетенція
Дата публікації: 22-лис-2018
Видавництво: Українська медична стоматологічна академія
Анотація: Обґрунтовано доцільність та ефективність використання вебінару в контексті інформаційно-комунікаційних інноваційних технологій, які нині активно впроваджуються у вітчизняну освітню галузь. Окреслено стан дослідження феномена вебінару й узагальнено погляди вчених на нього; з’ясовано умови й шляхи використання вебінару в медичному виші в процесі вивчення української мови як іноземної. Інтерпретовано вебінар інтерактивною мережевою формою організації навчального заняття, обов’язковою умовою проведення якого є послуговування інформаційними і програмними ресурсами. Акцентовано на потенціалі вебінарів лінгвокраїнознавчого спрямування; умотивовано значущість подачі іноземним студентам інформаційних блоків про Україну, про її історію, звичаї і традиції. Зауважено про потребу репрезентації базових концептів української ментальності в процесі навчання української мови як іноземної.
Бібліографічний опис: Жовнір М.М. Використання вебінарів лінгвокраїнознавчого спрямування в процесі навчання української мови як іноземної / М.М. Жовнір, Н.В. Бондар // Актуальні питання медичної (фармацевтичної) освіти іноземних громадян: проблеми та перспективи : зб. ст. навч.-наук. конф. з міжнар. участю, м. Полтава, 22 листоп. 2018 р. – Полтава : УМСА, 2018. – С. 29-33.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11715
Розташовується у зібраннях:Кафедра загального мовознавства та іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vikoristannya vebinariv.pdfСтаття607.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.