Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11368
Назва: Основні пріоритети економічної безпеки України в умовах євроінтеграції
Автори: Дмитренко, А.В.
Мороз, І.М.
Кравченко, О.В.
Тематичні ключові слова: економічна безпека
євроінтеграція
пріоритети
Дата публікації: 29-вер-2022
Видавництво: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка"
Анотація: Основні напрями діяльності забезпечення національної безпеки визначаються життєво важливими національними інтересами України та необхідністю вироблення й використання ефективних засобів протидії внутрішнім та зовнішнім загрозам. Крім того, забезпечення збалансованості розвитку національної економіки в умовах євроінтеграції вимагає вирішення проблем не лише захисту, але й подальшого розвитку освіти, охорони здоров’я екології навколишнього середовища та інших напрямків соціальної інфраструктури. Такий підхід матиме свої результати і у тому, що освічене та здорове населення в цілому працюватиме продуктивніше, а зростання обсягів виробництва товарів і послуг призводить до зменшеня витрат, що також є складовою формування політики сталого розвитку національної економіки.
Бібліографічний опис: Дмитренко А.В. Основні пріоритети економічної безпеки України в умовах євроінтеграції / А.В. Дмитренко, І.М. Мороз, О.В. Кравченко // Економічна безпека: держава, регіон, підприємство : матеріали Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 29 верес. 2022 р. – Полтава : Нац. ун-т ім. Юрія Кондратюка, 2022. – С. 166-170.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://reposit.nupp.edu.ua/handle/PoltNTU/11368
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів, банківського бізнесу та оподаткування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_Dmytrenko__Kravchenko_Moros.docxтези20.01 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.